Dutch Hospitality® | Wie zijn wij

Dutch Hospitality® is hét veiligheidsbedrijf van Amersfoort en omgeving. Wij zijn ontstaan vanuit een ander kijk op het gebied van veiligheid voor mens, bedrijf en omgeving, hierbij nemen wij Hospitality als uitgangspunt.

Volgens ons bestaat hospitality uit:

  • Het creëren van een veilige en betrokken werkomgeving voor klanten, gasten en medewerkers.
  • Bewustwording en betrokkenheid bevorderen bij bestaande risico’s
  • Nastreven van de hoogst haalbare veiligheidsbeleving voor gasten en medewerkers
  • Professioneel borgen van veiligheid, gastvrijheid en kwaliteit
  • Oprechte aandacht voor mens en veiligheid


Wat mogen wij voor u doen?

Door veiligheid op de juiste wijze in te zetten kan grote waarde worden toegevoegd aan een organisatie. Wij brengen uw risico’s in kaart, begeleiden en optimaliseren uw huidige en nieuwe bedrijfsprocessen (Consultancy).

Wilt u weten of uw bedrijf moet voldoen aan de wettelijke Arbo-verplichting om een Risico-inventarisatie & Evaluatie en een up to date Plan van Aanpak te hebben, maak dan gebruik van ons aanbod om een gratis RI&E check bij u uit te voeren. Wij kunnen u dan praktische tips geven hoe u kunt voldoen aan de wettelijke Arbo-verplichtingen.

Met onze praktische opleidingen en trainingen (Academy) realiseren wij een directe verhoging/verbetering van de veiligheidsbeleving binnen uw organisatie en leiden wij uw medewerkers op tot echte professionals.

Solution by Design® is het full service concept van Dutch Hospitality®.
Vanaf een vraagstelling tot de volledige implementatie in uw bedrijfsvoering nemen wij het traject voor u over. Door een vooraf gepresenteerd stappenplan bent u altijd op de hoogte van de voortgang. 

Kijk verder op onze website met welke adviezen en diensten wij een veilige en aangename werk-, recreatie- en verblijfsomgeving realiseren waar iedereen zich welkom en veilig voelt.
Neem contact met mij op, ik help u graag!


 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn