Welkom bij Dutch Hospitality®

Door onze brede benadering en kennisgebied, kunnen wij u adviseren in alle domeinen van safety, security en facility services.
Het inhuren van een externe adviseur is mogelijk op projectbasis, uren of abonnement, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer...

Beveiligers moeten mee in de sterk veranderende samenleving en eisen die aan ze gesteld worden. Beveiligen dient grotendeels in de preventieve fase plaats te vinden, bedrijven zitten er niet op te wachten dat een beveiliger daadwerkelijk moet ingrijpen. 

Voor de beveiliger is het dan ook belangrijk om vooraf bezoekers en situaties juist in te schatten zodat ingrijpen voorkomen kan worden.

Lees meer...

Uw gasten willen goed, snel en adequaat geholpen worden als ze in contact komen met uw bedrijf of dit nu telefonisch/fysiek is. 

Dutch Hospitality® Services levert altijd de juiste persoon voor uw bedrijf of het nu een langlopende of tijdelijke opdracht is, wij zullen leveren wat we afspreken, goed, snel en adequaat zoals onze medewerkers. Wij kunnen voor evenementen en beurzen ook meerdere receptionisten, gastvrouwen c.q heren leveren.

Lees meer...

Aandacht & Helderheid, Dat is waar het bij Dutch Hospitality® Academy om draait.

Precies datgene leren dat in korte tijd je effectiviteit en kennis op je werkplek vergroot. Je dagelijkse werk staat centraal in alle modules, klassikale trainingen en praktische workshops. 
In kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht van onze enthousiaste ervaren trainers werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer...