Aandacht & Helderheid, Dat is waar het bij Dutch Hospitality® Academy om draait.

Precies datgene leren dat in korte tijd je effectiviteit en kennis op je werkplek vergroot. Je dagelijkse werk staat centraal in alle modules, klassikale trainingen en praktische workshops. 
In kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht van onze enthousiaste ervaren trainers werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat je vandaag bij ons leert, pas je morgen direct toe! 

Dutch Hospitality® Academy biedt een divers aanbod van kwalitatief hoogstaande trainingen op het gebied van Mens, Veiligheid en Omgeving. 
Door trainingen op maat te geven zijn deze inhoudelijk geschikt voor zowel directies, managementteams en (lijn)medewerkers binnen uw organisatie.

Iedereen in uw bedrijf komt in aanraking met de verschillende facetten van Safety, Security en Services. De invloed en kennis van uw medewerkers op dit gebied heeft direct gevolgen voor uw bedrijfsvoering en continuïteit. 

De trainingen bestaan uit theoretische- en praktische onderdelen zodat iedere deelnemer de opgedane kennis direct kan toepassen op de werkvloer. Voordat een training wordt gegeven is er een kosteloze intake die er voor zorgt dat de training op maat wordt gemaakt en in de taal van uw organisatie wordt gegeven.