Aandacht & Helderheid, Dat is waar het bij Dutch Hospitality® Academy om draait.

Precies datgene leren dat in korte tijd je effectiviteit en kennis op je werkplek vergroot. Je dagelijkse werk staat centraal in alle modules, klassikale trainingen en praktische workshops. 
In kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht van onze enthousiaste ervaren trainers werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat je vandaag bij ons leert, pas je morgen direct toe! 

Dutch Hospitality® Academy biedt een divers aanbod van kwalitatief hoogstaande trainingen op het gebied van Mens, Veiligheid en Omgeving. 
Door trainingen op maat te geven zijn deze inhoudelijk geschikt voor zowel directies, managementteams en (lijn)medewerkers binnen uw organisatie.

De trainingen worden aangeboden in de vorm van “learning blocks”. Deze blokken bestaan uit onderdelen die u zelf samen kunt stellen a.d.v. de wens en de behoefte vanuit het bedrijf of medewerkers.

De trainingen bestaan uit theoretische- en praktische onderdelen zodat iedere deelnemer de opgedane kennis direct kan toepassen op de werkvloer. Voordat een training wordt gegeven is er een kosteloze intake die ervoor zorgt dat de training op maat wordt gemaakt en in de taal van uw organisatie wordt gegeven.Neem contact met mij op, ik help u graag!


 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn