Dutch Hospitality® | H.A.R.T 1

Hospitality-Alert-Reaction-Training. Deze training is tot stand gekomen door de doelstelling gastvrijheid met een veilige omgeving te combineren, waarbij u uw gasten en bezoekers ontvangt vanuit onze hospitality gedachte. Wij geven u praktische tips en voorbeelden die u direct kunt toepassen in uw eigen organisatie/werk omgeving. Want hospitality is meer dan alleen welkom heten; het gaat om de totale veiligheidsbeleving binnen uw bedrijf.

Cursus informatie:

Meerwaarde.

Met deze H.A.R.T. 1 training kunt u direct de opgedane kennis in de praktijk toepassen; zo kunt u gasten ontvangen in een gastvrije en veilige omgeving. Daarnaast zult u alerter zijn op mogelijke afwijkingen en adequater reageren op onvoorziene situaties.  

Doelgroep.

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich gaat bezighouden of zich reeds bezighoudt met het ontvangen van gasten of bezoekers in breedste zin. Denk hierbij o.a. aan receptionisten of frontoffice medewerkers.  

De Dutch Hospitality® aanpak.

Onze training kent een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische voorbeelden. Aan de hand van casuïstiek wordt de lesstof toegelicht en zo een realistisch beeld van de praktijk geschetst. Onze trainers hebben ruime praktijkervaring en zullen tips en tops met u delen. Hierdoor krijgt men een beter inzicht en is de stof direct toepasbaar in de praktijk.

Programma.

In het ochtend programma (2uur) behandelen wij de volgende onderdelen: welkom heten, cirkel of hospitality, dreigingen en alertheid. Dan volgt een pauze (30 min). Gedurende het middagprogramma (2 uur) behandelen wij de volgende onderdelen: eigen reflectie en hospitality, hoe te handel bij dreigingen en een korte introductie H.A.R.T. 2.  

Certificaat.

Aan het einde van deze training ontvangt u een certificaat van deelname met de daarop aan bod gekomen onderwerpen.

Studiebelasting:

Voor deze training geldt een belasting van 4,5 uur, aaneengesloten op een werkdag.  

Cursus materiaal:

Al het benodigde cursusmateriaal wordt op locatie ter beschikking gesteld.

Prijs:

Kosten voor deze training zullen wij in een persoonlijk gesprek met u bespreken, zo kunnen we een voor u op maat gemaakte aanbieding doen.