Dutch Hospitality® | Beveiliger MBO 2

De opleiding Beveiliger MBO 2 richt zich op het wettelijke verplichte diploma dat nodig is om werkzaam te mogen zijn in de beveiligingsbranche. De opleiding is ingeschreven in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO). Het is een opleiding op MBO-niveau 2 (basisberoepsopleiding)

De opleiding wordt in samenwerking met Studiecentrum Minerva verzorgt.

Opleidingsinformatie:

Doelgroep:

Deze opleiding is gericht op eenieder die een carrière in de beveiligingswereld professioneel wil starten en gediplomeerd aan het werk wil gaan om zo kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

De Dutch Hospitality® Academy aanpak:

Waarom de opleiding volgen bij Dutch Hospitality®? Onze training kent een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische voorbeelden. Aan de hand van casuïstiek wordt de lesstof toegelicht en zo een realistisch beeld van de praktijk geschetst. Onze trainers hebben ruime praktijkervaring en zullen tips en tops met u delen. Hierdoor krijgt men een beter inzicht en is de stof direct toepasbaar in de praktijk.

Programma:

Avondopleiding: 12 contactavonden (theorie) van 4,5 uur per avond + 3 praktijkdagen (incl. examentraining) van 5 uur (totaal 69 uur). Tevens dient men rekening te houden met +/- 265 thuisstudie uren. Ook dient men ca. 320 uur praktijkstage te lopen; deze dient bijgehouden te worden in het praktijkwerkboek.

Examen(s):

Theorie-examen Beveiliging van objecten
basis (SVPB)
Theorie-examen Wettelijke kaders basis
(SVPB)
Theorie-examen Waarnemen basis
(SVPB)
Praktijkexamen (SVPB-PEC Minerva)
MBO examens (Nederlands + Rekenen)
Examens keuzevakken (niet kwalificerend)

Diploma:

Aan het einde van deze opleiding en na het behalen van ieder examen ontvangt u een officieel MBO niveau 2 diploma met de daarop de cijferlijst van alle examens.

Studiebelasting:

Voor de opleiding Beveiliger MBO 2 geldt een gemiddelde belasting van totaal  655 uur

Opleidingsmateriaal:

Al het benodigde opleidingsmateriaal wordt bij de eerste les op locatie ter beschikking gesteld. 

Prijs:

Voor meer informatie m.b.t. kosten van deze opleiding kunt u contact met ons opnemen.

Locaties:
Deze opleiding wordt gegeven in o.a. Amersfoort en Purmerend. In overleg en bij voldoende aanmeldingen ook op diverse locaties in het land gegeven, dit geldt zowel voor het theoretische als het praktische gedeelte.