Dutch Hospitality® | Beveiliger 3.0 (her-bijscholing)

Om je als beveiliger te onderscheiden van je collega’s is kennis van groot belang; de wereld en het werkveld van een beveiliger wijzigen in snel tempo. Veranderende wet- regelgeving en dreigingen zorgen ervoor dat je je als beveiliger continu professioneel moet bijscholen. Door deze her- en bijscholing te volgen bent u aantoonbaar op de hoogte van de laatste wijzigingen in wet -en regelgeving en veiligheidsmethodieken.

Cursus informatie:

Meerwaarde.

Na het behalen van de vereiste diploma’s als beveiliger zijn er geen vervolg opleidingen mogelijk om je kennis bij te houden of te verbreden. Voor bedrijfsbeveiligingsdiensten is deze opleidingsdag een goede toevoeging op het pakket van vereiste opleidingen; binnen deze bedrijven is de kennis van veranderingen in de wet en regelgeving en specifiek van de WPBR niet of nauwelijks aanwezig.

Doelgroep.

Deze opleidingsdag is bedoeld voor beveiligers die in het bezit zijn van hun Basis, ABM of MBO2 diploma beveiliging en hun kennis willen updaten. Tevens is deze opleiding een toegevoegde waarde voor bedrijfsbeveiligingsteams en individuele beveiligers die hun marktwaarde willen verhogen.

De Dutch Hospitality® aanpak.

Onze training kent een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische voorbeelden, aan de hand van casuïstiek wordt de lesstof toegelicht om zo een realistisch beeld van de praktijk te schetsen. Ook al bent u al lang uit de schoolbanken, de kennis die u heeft opgedaan in de praktijk zal u in staat stellen een actieve bijdragen te bieden aan deze opleidingsdag. Onze trainers hebben ruime praktijkervaring en zullen deze door middel van tips en tops dit met u delen, hierdoor krijgt men een betere inzicht en is de stof direct toepasbaar in de praktijk.

Programma.

Tijdens het ochtendprogramma (3 uur) behandelen wij de volgende onderdelen:

Welkom heten, wijzigingen in beveiligingsland, theoretische vakken (wettelijke kaders / beveiliging van gebouwen)

Pauze (30 min)

Tijdens het middagprogramma (3 uur) behandelen wij de volgende onderdelen:

H.A.R.T, terroristische dreiging, Nieuwe methodieken (CPTED/Asset Protection), Praktijk casuïstiek/ handelen in kritieke situaties, eindtoets

Certificaat.

Aan het einde van deze training zal toetsing plaats vinden van de behandelde stof en ontvangt u een certificaat van deelname met de daarop aan bod gekomen onderwerpen en een losse cijferlijst. 

Studiebelasting:

Voor deze training geld een belasting van 6,5 uur aaneengesloten op een werkdag.

Cursus materiaal:

Al het benodigde cursus materiaal wordt op locatie ter beschikking gesteld.

Prijs:

Kosten voor deze training zullen wij in een persoonlijk gesprek met u bespreken, zo kunnen we een voor u op maat gemaakte aanbieding doen.

Locaties:
Deze training kan gegeven worden op diverse locaties in het land en in-company.