Wat mogen wij voor u doen?
 

Welkom bij Dutch Hospitality bv | Mens | Veiligheid | Omgeving

Wat mogen wij voor u doen?

Deze vraag staat centraal binnen ons bedrijf. Met deze vraag en onze expertise, adviseren wij onze relaties en klanten op het gebied van mens, veiligheid en omgeving.  

Mens: Een van de belangrijkste schakels binnen een bedrijf, of het nu gaat om medewerkers of bezoekers.
De mens is een gevoelsdier dat signalen afgeeft als het goed gaat maar ook als het slecht gaat, deze signalen moet u als ondernemer of manager zien en herkennen. Ons uitgangspunt voor al onze adviezen en trainingen is dan ook de mens.
“Hoe ervaart of wat is de impact van een verandering en/of een beslissing voor de mens”

Veiligheid: Risico’s en dreigingen zijn van alledag en veranderen continu. Zijn de risico’s of dreigingen in uw onderneming nu zo verandert de laatste jaren? Door een gedegen risico-inventarisatie en evaluatie weet u wat de risico’s zijn binnen uw onderneming, veel daarvan heeft u gewoon goed onder controle. Voor de “rest” risico’s moet u een plan van aanpak hebben om deze naar mate van prioriteit op te lossen.  

Omgeving: Zoals u weet heeft de omgeving waar men zich in begeeft veel invloed op hoe men zich voelt en functioneert.
Door naar de omgeving te kijken met de mens en veiligheid in ons achterhoofd,  kunnen wij u adviseren bij alle bouwkundige aanpassingen en veranderingen om zo uw omgeving weer positief te laten meewerken binnen uw onderneming. Door te kijken naar gedrag en het veiligheidsgevoel te vergroten kunnen wij invloed uitoefenen op o.a. veel voorkomende criminaliteit, diefstal en overvallen.

Dutch Hospitality is er om u te ondersteunen bij vraagstukken waar u niet direct zelf een antwoord of expertise voor in huis heeft, wij kunnen u in al deze disciplines adviseren en ondersteunen. Onze onafhankelijke experts staan dan ook geheel voor u klaar

Dit is wat wij voor u kunnen doen! 


Feedback van onze relatie:

"Onze RI&E al jaren geüpdatet en bewaren wij in de kast . Wij denken dat het idd allemaal prima geregeld is.
Totdat de heren van Dutch Hospitality bij je langskomen. Alles waarvan je denkt, ohhh maar dat hebben we, blijkt gewoon een dik dossier zonder aandacht voor actiepunten. En niet te vergeten veel geld voor betaald. Want als werkgever wil je alle zaken netjes op orde hebben. Met de aanpak van de heren van Dutch Hospitality zijn we nu up to date met onze RI&E.
Onze tabletop sessie was een openbaring en bewustwording. Ondanks alle maatregelen in het verleden wisten de heren ons te verrassen. Wij bevelen deze heren van harte aan. Hun aanpak, aandacht en flexibiliteit geeft enorm veel vertrouwen.
En wij kunnen nu zeggen dat alles goed geregeld is met betrekking tot onze RI&E. Heren hartelijk dank!"


Jacqueline van den Berg | Technoberg

 

Mag ik u terug bellen, groetjes RIES